17 – ТИ СЕМИНАР „ЧАНОВЕ“ 2023

 

 

Скъпи приятели, ето че дойде дългоочакваният момент да обявим 17-тия ни пореден НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР по български народни танци „Чанове“ 2023 година!

 

 

След прекрасния и вдъхновяващ  танцов лагер „Чанове“ през пролетта, проведен на едно уникално и зареждащо място в Рила планина,

С удоволствие ви каним, да вземете участие в ежегодния ни летен семинар, който ще се проведе отново там, сред красивите гледки на планината, в периода 12 – 16 юли 2023 година в к.к.Семково, при любезните ни домакини от СПА-хотел Бор.

 

И, както традицията на клуб „Чанове“ повелява, ще обединим любителите на българския фолклор, и отново ще разучаваме нови и интересни хорца от различните етнографски области на България, ще обогатим познанията на всеки един от вас за поминъка, обичаите, песните, носиите и танците на българите, ще изучаваме музикалните размери и специфичните за всяка област инструменти от българския фолклор, и много, много ще се забавляваме, танцуваме и споделяме прекрасни емоции и преживявания.

 

 

Семинарите „Чанове“ във времето са се превърнали в неизменна част от живота ни, те отдавна не са вече просто традиция, не просто танцуване и опознаване на българския фолклор – те са мястото, където се срещат съмишленици от цяла България с обща страст – любовта към българския фолклор. Срещите, приятелствата и спомените, които се създават на семинарите „Чанове“ са незабравими и носят на участниците и преподавателите емоционален заряд, който дълго време след това ги кара да се усмихват и чувстват щастливи.

 

 

Дългогодишните преподаватели на семинара са дипломирани хореографи, доказали през годините своя професионализъм, знания и опит – Севдалин и Албена Трендафилови, Кирил Кирчев, Костадин и Милена Господинови, помощник – преподавател Магдалена Трендафилова.

 

Ще ви очакваме с „чановско“  танцово настроение и усмивки!

 

 

Офертата за настаняване включва:

Обучение, съответния брой нощувки, закуска, обяд и вечеря на сет меню, такса за внасяне на алкохол, ползване на басейн, сауна, парна баня, вечерни хоротеки.

 

Цената е на човек, настанен в двойна стая.

 

4 нощувки:

 

Стая обновена –  435лв.

 

Стая лукс – 455лв.

 

Мансарда – 406лв.

 

3 нощувки:

 

Стая обновена - 360лв.

 

Стая лукс –  375лв.

 

Мансарда – 342лв.

 

 2 нощувки:

 

Стая обновена – 284лв.

 

Мансарда – 272лв.

 

 

ВАЖНО!!!

 

Записаните и заплатили сумата до 10 юни, ползват 10% отстъпка от редовната цена.

 

За желаещите има възможност за настаняване от 11.07.2023г.

 

Краен срок за записване: 25 юни 2023г. или до запълване на капацитета на хотела.

 

 

За записване и информация:

0886136337 – Милена Господинова

  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Може да заплатите по следните два начина:

 

плащане към нашия корпоративен акаунт в PayPal:   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

или

 

Банков превод:

 

Чанове ООД

 Банка: ОББ

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG91UBBS80021089580511

 

Основание: "Участие в семинар“

 

Очакваме ви!