Осми Национален семинар по български народни танци – „Чанове 2014”

 

 

Скъпи приятели,

 

За осма поредна година ви предлагаме къде и как да прекарате своята почивка по един нетрадиционен и различен начин.А именно-сред природата в планината,съчетана с изучаването и опознаването на българските народни танци.

 

Затова „Чанове „ ООД  организира Национален семинар по български народни танци, който тази година ще се проведе в сърцето на Разложката котловина , заобиколена от трите най-красиви планини в България – Пирин,Рила и Родопите от 11.08.2014г. до 17.08.2014г. в  4-звездния  делукс апарт-комплекс „Болкан Джуел Ризорт”.

 

Програмата на семинара е съобразена така,че да даде възможност на всеки да се включи,независимо от неговите предишни познания и умения.

 

 

Преподаватели и обучаващи ще бъдат хореографи от екипа на Клуб по български народни танци „Чанове”.

 

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ:

 

Вариант на база HB :

 

6 нощувки-370лв.

 

5 нощувки- 310лв.

 

4 нощувки-250лв.

 

3 нощувки- 190лв.

 

2 нощувки- 130лв.

 

Цената включва:  Обучение , настаняване за съответния брой нощувки,закуски и вечери на блок маса,ползване на СПА център,външен басейн,тенис и билярдна маса,безжичен интернет в общите части на комплекса,външен паркинг, ДДС и местен данък.

 

Забележка:  Възможност за настаняване на база FB, като цената се увеличава с 10 лева на ден за съответния брой нощувки.Децата ползват съответното намаление.

 

ОБУЧЕНИЕ:

 

1.Практически занимания:  

- изучаване на български фолклорни хорá 

 

2.Теоретични занимания:

 - изучаване на етнографските области на България със специфичните им особености:граници,поминък,обичаи,костюми,песни,музика и танци.

 

- видеопрожекции и снимков материал

 

 Участниците в семинара ще имат възможност по време на своето пребиваване да посетят някои от културните и исторически паметници,както и природните и архитектурни забележителности в околността. 

 

Танцувай... запази българското в себе си!

 

 

Краен срок за записване и внасяне на капаро 50% от сумата – 10 юли 2014 година.

Краен срок за довнасяне на остатъка от сумата - 1 август 2014 година

 

Забележка: При заплащане  до 20 май 2014  на пълната сума за целия период на семинара - 10%  отстъпка

 

 За повече информация и записване натиснете тук.