Юбилей! Чанове България на 10 години!!!

Мили приятели,

 

На 11 април 2015 години се навършват 10 години от първата репетиция на клуб "Чанове". Не случайно считаме тази дата за рожден ден на Клуб по български народни танци „Чанове“!

 

Емоционалният заряд, ентусиазмът, любовта, енергията и усмивките, с които стартирахме тогава, продължават да влизат с вас в залата и да я осветяват като в ден ПЪРВИ! Вашето доверие ни насърчава да продължаваме да се развиваме, да не спираме да обогатяваме репетиционния репертоар с нови автентични хора, да търсим нови идеи и да ги реализираме с вярата, че българщината може да бъде съхранена с много труд, любов и неизчерпаем ентусиазъм.

 

За десет години създадохме школи в осем български града, изградихме неповторим екип от професионалисти и реализирахме успешно проекти, сред които „Самоучител по български народни танци“, „Класиците на танца“, „Хоротека“, Радио „Чанове“, „Децата на Чанове“, а наскоро и „Чанове на Балканите“.  

 

В същите тези десет години, заедно спечелихме всички първи награди на всички първи издания на фестивали и надигравания, разлюляхме Албена, огласихме планините и създадохме стотици нови приятелства. Танцувахме, смяхме се, танцувахме, забавлявахме се, танцувахме, обичахме се и танцувахме!

 

Така беше в първите десет години! Нека така бъде и в следващите десет!

 

 

Празникът по случай десетия рожден ден на клуб „Чанове” ще се състои на 13 юни в град Казанлък. Програмата на провеждане на събитието ще бъде публикувана на по-късен етап.

 

Всеки танцуващ в школата на „Чанове”  може да се запише за празненството,което ще бъде в пикник-атракцион  „Българан” вечерта на 13 юни при ръководителите по групи.

 

Цена на куверт и нощувка: 65лв.

 

 

Очакваме Ви,за да отпразнуваме заедно нашия юбилей!