XV НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР ПО БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ „ЧАНОВЕ 2021“

 

Здравейте Приятели,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на  XV НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР  по български народни танци „Чанове 2021” , който ще се проведе от 25 до 29 август 2021  в красивата планина Рила, кк. Боровец, в 4-звездния хотел "Флора"!

 

За 15-та поредна година Семинар „Чанове“ отново ще събере и обедини любители на българския фолклор. Там всички заедно ще се потопим в необятността на българския фолклор – ще разучаваме нови стъпки, ще обогатим знанията си за обичаите, поминъка и облеклото на българите в различните фолклорни области, ще се забавляваме, ще танцуваме и споделяме незабравими емоции.


 
Ежегодните семинари по български народни танци на клуб „Чанове“ издържаха проверката на времето, и в годините за повечето от нас някак неусетно се превърнаха в начин на живот.


 
Семинарите вече не са обикновена традиция, тяхното предназначение излезе отвъд обикновеното танцуване и опознаване и съхраняване на българския фолклор – ежегодните семинари са място за среща със съмишленици от цяла България, място за споделяне на обща страст, за среща с нови приятели…
 


 
Елате заедно да отпразнуваме приятелството, скрепено с много емоции, вдъхновение и страст! 
 


 
Програмата на семинара е съобразена така, че да даде възможност на всеки да се включи, независимо от неговите предишни познания и умения.
 


 
Преподавателите на семинара – Севдалин и Албена Трендафилови, Кирил Кирчев и Костадин и Милена Господинови са дипломирани хореографи, доказали в годините своя професионализъм, опит и знания.


 
 
ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ:


 
Вариант на база HB :

 

4 нощувки – 300лв.
 
3 нощувки- 240лв.
 
2 нощувки- 170лв.


 
Цената включва:  Обучение , настаняване за съответния брой нощувки, закуски и вечери на блок маса, ползване на басейн и фитнес, интернет, хотелска застраховка, туристическа такса.


 
 
 
ОБУЧЕНИЕ:


 
1.Практически занимания:  
- изучаване на български фолклорни хорá 


 
2.Теоретични занимания:
 - изучаване на етнографските области на България със специфичните им особености: граници, поминък, обичаи, костюми, песни, музика и танци.


 
- видеопрожекции и снимков материал

 


*Участниците в семинара ще имат възможност всяка вечер в ресторанта да танцуват, затвърждават наученото и се забавляват. Също така по време на своето пребиваване могат да посетят някои от културните и исторически паметници, както и природните и архитектурни забележителности в околността. 


 
Танцувай... запази българското в себе си!
 


 
Краен срок за записване и внасяне на капаро 70% от сумата – 23 юли 2021 година (или до изчерпване на наличните места).
Краен срок за довнасяне на остатъка от сумата - 10 август 2021 година.
 
 
 За повече информация и записване натиснете тук.

 

Очакваме ви!