Нова група за начинаещи

 

 Нови групи за начинаещи в клуб "Чанове" през месец септември 2011 година   

 

 Слушай радио "Чанове" 

София:

     

   Клуб „Чанове” открива нова група за начинаещи от 21 октомври 2009 г. Занятията  ще се провеждат в гр. София, ж.к. „Младост” във физкултурния салон на 145-то СОУ „Симеон Радев” всеки понеделник и сряда от 20:00  до 21:00 часа.

Забележка: Необходимо е предварително записване за групата 

 

За записване  и въпроси натиснете тук.

 

Варна: 

       

   Клуб „Чанове” открива нова група за начинаещи от 21 септември 2009 г. в град Варна, желаещи да се обучават и танцуват в нашия клуб.Занятията ще се провеждат в актовата зала на ПГТ „проф.Асен Златаров” , два пъти седмично ( понеделник и сряда от 18.30 до 19.30 ч.) от професионален хореограф по установената методика на клуб „Чанове”.

 

За повече информация и въпроси натиснете тук.

 

Русе:

 

   Клуб „Чанове” открива нова група за начинаещи от 27 септември 2009 г. в град Русе Заниманията ще се провеждат във физкултурния салон на ”Професионална гимназия по механотехника” ,  два пъти седмично (вторник и четвъртък, от 19.30 до 20.30 ч.) от професионалния хореограф Венцеслав Неделчев по наложилата се като успешна методика на обучение на клуб „Чанове”.

 

За повече информация и въпроси натиснете тук.

 

Бургас:

 

    Клуб „Чанове” открива нова група за начинаещи от 05 октомври 2009 г. в град Бургас. Заниманията ще се провеждат в танцовата зала на ОУ "Любен Каравелов" ,  два пъти седмично (понеделник и сряда18.30 до 19.30 ч.) от професионалните хореографи Албена и Севдалин Трендафилови по наложилата се като успешна методика на обучение на клуб „Чанове”

 

Важно:

Поради огромният интерес към клуб  "Чанове" - град Бургас, от 21 октомври 2009 година се сформира още една група за начинаещи.

Заниманията ще се провеждат в танцовата зала на ОУ "Любен Каравелов" ,  два пъти седмично (понеделник и сряда19.30 до 20.30 ч.) от професионалните хореографи Албена и Севдалин Трендафилови по наложилата се като успешна методика на обучение на клуб „Чанове”

 

 

За повече информация и въпроси натиснете тук.

 

Очакваме всички желаещи!